Wat is een Anti MUggen Lamp?
Menselijke en insectenogen zijn verschillend, veel soorten insecten hebben moeite met het waarnemen van licht met een lagere kleurtemperatuur. 
Dimay verkoopt E27 Anti Muggen Lampen met warmgekleurde geelachtige LED's die zeer onaantrekkelijk zijn voor verschillende insecten.
Geel insectenlicht werkt door de kleurtemperatuur van het licht verder naar links op het spectrum te verschuiven naar een punt waar het bijna onzichtbaar is voor veel vliegende insecten.

Beste Werking:
Deze Anti muggen Led Lamp heeft de beste uitwerking als u geen andere lampen in de buurt heeft hangen, wij adviseren dan ook om uw hele woning of gehele terras te vervangen met de Anti muggenlamp voor het beste resultaat.

Voordelen:
1. Gepatenteerd technologie. niet toxisch,geen vervuiling, rookvij en geen straling.
2. Groot muggenwerend bereik tot 80% in de ruimte met licht en 100% bij de lichtbron.
3. Het effect van deze anti muggenlamp is significant en de voortplanting van de muggen word verminderd ook bij een geopend venster word het effect niet beinvloed.
4. Energie besparend en heeft een laag stroom gebruik.
5. Lange levensduur, 2 jaar garantie.
6. Een uniek niet verblindend lichtdesign, warm en aangenaam, erg vriendelijk licht.

Vervangen:
Een bestaande E27 gloeilamp kan u heel simpel vervangen door een E27 ledlamp het enige wat u dient te doen is: bestaande gloeilamp verwijderen en de nieuwe E27 Led monteren. Dimay biedt u LED lampen aan om u verouderde lampen om te wisselen, zo kan u eenvoudig op uw energierekening besparen. Gewoon je gloeilamp eruit draaien, de ledlamp erin en zo simpel is het.

Bekijk onze Anti Muggen lamp  voor België klik hier en Nederland Klik hier