LED MR11

LED MR11

Filteren

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. LED MR11 GU10 230V 4W SMD 45degrees with lens

  Vanaf € 2,61 € 2,16
 2. LED MR11 GU10 230V 2W SMD 45degrees with lens

  Vanaf € 2,61 € 2,16

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Welkom op onze productpagina voor de LED MR11 Lamp. Deze lamp is een compacte en energiezuinige verlichtingsoplossing die in diverse toepassingen kan worden gebruikt. Hieronder leggen we uit wat deze lamp precies is en waar deze geschikt voor is. We bieden verschillende wattages en uitvoeringen aan om aan uw behoeften te voldoen.
Wat is een LED MR11 Lamp? Een LED MR11 Lamp is een kleine lamp met een diameter van 35 mm en een 2-pins GU4 fitting. Het is een energiezuinige LED-lamp die een helder en gericht licht verspreidt. Het compacte formaat maakt het ideaal voor situaties waar ruimte beperkt is, zoals in vitrines, accentverlichting en inbouwspots.
Waar is een LED MR11 Lamp geschikt voor? De LED MR11 Lamp is geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder:
 1. Accentverlichting: Door het gerichte licht kan de LED MR11 Lamp worden gebruikt om specifieke objecten, kunstwerken of architecturale details te benadrukken en te verlichten.
 2. Vitrineverlichting: Het compacte formaat van de LED MR11 Lamp maakt het ideaal voor gebruik in vitrines om producten, sieraden of andere items op een aantrekkelijke manier te belichten.
 3. Inbouwspots: De LED MR11 Lamp kan worden gebruikt in inbouwspots om een heldere en gerichte verlichting te bieden in bijvoorbeeld keukens, gangen of woonkamers.
Voordelen van de LED MR11 Lamp:
 • Energiezuinig: De LED-technologie zorgt voor een efficiënt energieverbruik, waardoor u energiekosten kunt besparen.
 • Lange levensduur: De LED MR11 Lamp heeft over het algemeen een langere levensduur dan traditionele lampen, waardoor vervanging minder vaak nodig is.
 • Directe verlichting: De LED MR11 Lamp biedt onmiddellijk helder licht zonder opwarmtijd.
Ontdek ons assortiment aan LED MR11 Lampen met verschillende wattages en uitvoeringen, en geniet van de voordelen van compacte en energiezuinige verlichting. Of u nu accentverlichting wilt toevoegen aan uw interieur, een vitrine wilt verlichten of inbouwspots wilt installeren, de LED MR11 Lamp is een betrouwbare keuze voor diverse toepassingen.