Led Panelen 60x60cm

Led Panelen 60x60cm
Filteren

1 product

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

 

Ontdek onze veelzijdige LED-panelen van 60x60 cm, perfect geschikt voor zowel inbouw- als opbouwtoepassingen. Met de juiste accessoires kan het paneel ook worden gebruikt als pendelverlichting, waardoor u flexibiliteit heeft bij het creëren van de gewenste verlichtingsoplossing.


Onze LED-panelen van 60x60 cm bieden een heldere en gelijkmatige verlichting voor diverse ruimtes, zoals kantoren, winkels en woningen. Ze zijn eenvoudig in te bouwen in een systeemplafond voor een strakke en professionele uitstraling. Met behulp van onze optionele opbouwframes kunt u het paneel ook direct op het plafond installeren.

Met de accessoires kunt u het LED-paneel eenvoudig transformeren in pendelverlichting, waardoor u de mogelijkheid heeft om de hoogte en positie van het paneel aan te passen. Dit maakt het ideaal voor ruimtes waar een specifieke verlichtingshoek of esthetische uitstraling gewenst is.

Onze LED-panelen van 60x60 cm zijn energiezuinig en hebben een lange levensduur, waardoor u kunt genieten van kostenefficiënte verlichting met minimaal onderhoud. Met verschillende kleurtemperaturen kunt u de gewenste sfeer creëren die past bij uw behoeften.

Met de veelzijdigheid en kwaliteit van onze LED-panelen van 60x60 cm, gecombineerd met de mogelijkheid om ze te gebruiken als inbouw, opbouw of pendelverlichting, bieden we een complete verlichtingsoplossing voor elke ruimte.