Maandelijkse Archieven: Juni 2022

  1. Welke Led TL Buizen zijn er?

    LED TL-buizen zijn de moderne versie van de traditionele TL-buizen. Ze bieden vele voordelen ten opzichte van conventionele TL-buizen, zoals een hogere energie-efficiëntie, een langere levensduur en een betere kleurweergave. In dit artikel zullen we de verschillende soorten LED TL-buizen bespreken.

    1. T8 LED TL-buizen De T8 LED TL-buis is de meest voorkomende LED TL-buis en is ontworpen om de traditionele T8 TL-buis te vervangen. Het heeft een diameter van 26 millimeter en is verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleurtemperaturen. Deze buizen zijn geschikt voor gebruik in kantoren, scholen, ziekenhuizen en andere commerciële gebouwen.

    2. T5 LED TL-buizen De T5 LED TL-buis is de kleinere versie van de T8 LED TL-buis. Het heeft een diameter van 16 millimeter en is verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleurtemperaturen. Deze buizen zijn geschikt voor gebruik in kleinere ruimtes zoals winkels, showrooms en keukens.

    3. U-vormige LED

    Lees meer »
  2. Anti Insectenlampen hoe werken ze?

    Wat is een Anti MUggen Lamp?
    Menselijke en insectenogen zijn verschillend, veel soorten insecten hebben moeite met het waarnemen van licht met een lagere kleurtemperatuur. 
    Dimay verkoopt E27 Anti Muggen Lampen met warmgekleurde geelachtige LED's die zeer onaantrekkelijk zijn voor verschillende insecten.
    Geel insectenlicht werkt door de kleurtemperatuur van het licht verder naar links op het spectrum te verschuiven naar een punt waar het bijna onzichtbaar is voor veel vliegende insecten.

    Beste Werking:
    Deze Anti muggen Led Lamp heeft de beste uitwerking als u geen andere lampen in de buurt heeft hangen, wij adviseren dan ook om uw hele woning of gehele terras te vervangen met de Anti muggenlamp voor het beste resultaat.

    Voordelen:
    1. Gepatenteerd technologie. niet toxisch,geen vervuiling, rookvij en geen straling.
    2. Groot muggenwerend bereik tot 80% in

    Lees meer »