Led High Bay

Led High Bay
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 15

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Pagina
per pagina

Ontdek de kracht en efficiëntie van UFO LED High Bay lampen voor uw industriële verlichtingsbehoeften.

Onze UFO LED High Bay lampen combineren baanbrekende technologie met een opvallend ontwerp om een heldere, gelijkmatige en energiezuinige verlichting te bieden voor grote ruimtes.

Met hun hoge lichtopbrengst en brede stralingshoek zorgen deze lampen voor een maximale verlichting en minimaliseren ze schaduwen in fabrieken, magazijnen, sporthallen en andere hoge plafondomgevingen.

De UFO LED High Bay lampen zijn ontworpen voor een lange levensduur, waardoor u kunt besparen op vervangingskosten en onderhoud. Met hun robuuste constructie en IP65 -classificatie zijn ze bestand tegen stof, vocht en andere omgevingsfactoren. Bovendien zijn ze eenvoudig te installeren en compatibel met verschillende montageopties.

Kies voor de duurzame en hoogwaardige UFO LED High Bay lampen om uw ruimtes te verlichten met helderheid, efficiëntie en betrouwbaarheid.

LED High Bay UFO verlichting worden vaak toegepast daar waar TL verlichting niet meer toereikend is bij 6 meter en meer.
OnzeLED High Bay UFO lampen zijn waterdicht IP65 en leverbaar in verschillende uitvoeringen en wattages klik hier voor extra informatie.

LED high bay lampen bieden verschillende voordelen en zijn daarom een populaire keuze voor verlichting in hoge ruimtes zoals magazijnen, fabrieken, sporthallen en andere commerciële of industriële omgevingen. Hier zijn enkele redenen waarom LED high bay lampen vaak worden gekozen:

  1. Energie-efficiëntie: LED high bay lampen zijn zeer energie-efficiënt en verbruiken aanzienlijk minder energie dan traditionele verlichtingstechnologieën zoals gloeilampen of TL-buizen. Ze kunnen tot 50-70% energiebesparing opleveren, wat resulteert in lagere energiekosten en een verminderde ecologische impact.

  2. Lange levensduur: LED-lampen hebben een lange levensduur en gaan veel langer mee dan traditionele verlichtingsbronnen. Dit betekent minder frequent vervangen van lampen en lagere onderhoudskosten op de lange termijn.

  3. Hoge helderheid en kwaliteit van licht: LED high bay lampen bieden een helder en kwalitatief hoogwaardig licht. Ze leveren direct volledige helderheid zonder opwarmtijd en bieden een gelijkmatige verlichting over de hele ruimte, waardoor schaduwen en donkere plekken worden geminimaliseerd.

  4. Richtbaarheid: LED high bay lampen kunnen vaak worden gericht om het licht te richten waar het nodig is. Dit maakt ze geschikt voor specifieke verlichtingsbehoeften in grote ruimtes.

  5. Veiligheid: LED high bay lampen genereren weinig warmte in vergelijking met traditionele verlichting, waardoor het risico op brandgevaar wordt verminderd. Bovendien bevatten LED-lampen geen schadelijke stoffen zoals kwik, waardoor ze veiliger zijn voor zowel het milieu als de gezondheid.

  6. Directe aan/uit-schakeling: LED high bay lampen kunnen direct worden in- en uitgeschakeld zonder enige opwarmtijd. Dit maakt ze ideaal voor situaties waarin directe verlichting nodig is.

Over het algemeen bieden LED high bay lampen een efficiënte, duurzame en kwalitatief hoogwaardige verlichtingsoplossing voor grote ruimtes. Ze zorgen voor helder en gelijkmatig licht, verminderen energiekosten en dragen bij aan een veilige en comfortabele werkomgeving.