Led panelen 30x120cm

Led panelen 30x120cm
Filteren

1 product

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Ontdek onze veelzijdige LED-panelen van 30x120 cm, die zowel gebruikt kunnen worden als inbouw- en opbouwverlichting. Met de juiste accessoires kunt u ze ook eenvoudig transformeren tot pendelverlichting, waardoor u flexibiliteit heeft bij het creëren van de gewenste verlichtingsoplossing.

Onze LED-panelen van 30x120 cm bieden heldere en gelijkmatige verlichting voor diverse ruimtes, zoals kantoren, winkels en woningen. Ze kunnen moeiteloos worden ingebouwd in een systeemplafond voor een strakke en professionele uitstraling. Met behulp van onze optionele opbouwframes kunt u ze ook direct op het plafond installeren.

Met de bijbehorende accessoires kunt u het LED-paneel eenvoudig omvormen tot pendelverlichting, waardoor u de hoogte en positie kunt aanpassen voor een specifiek verlichtingseffect of esthetische uitstraling.

Onze LED-panelen van 30x120 cm zijn energiezuinig en hebben een lange levensduur, waardoor ze een kostenefficiënte en duurzame verlichtingsoplossing bieden. Met verschillende kleurtemperaturen kunt u de gewenste sfeer en ambiance creëren die bij uw ruimte past.

Profiteer van de veelzijdigheid en kwaliteit van onze LED-panelen van 30x120 cm, die dienen als zowel inbouw- als opbouwverlichting, en met de mogelijkheid om ze om te vormen tot pendelverlichting. Zo bieden we een complete en flexibele verlichtingsoplossing voor elke ruimte.