LED MR16

LED MR16

Filteren

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. MR16 4W LED lamp 12V met Melkglas

  Vanaf € 2,40 € 1,98
 2. MR16 4W LED lamp 12V met 45° Lens

  Vanaf € 2,78 € 2,30
 3. MR16 6W LED lamp 12V met Melkglas

  Vanaf € 2,58 € 2,13
 4. MR16 6W LED lamp 12V met 45° Lens

  Vanaf € 3,27 € 2,70

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Welkom op onze productpagina voor LED MR16-lampen. Deze lampen bieden een energiezuinige verlichtingsoplossing voor verschillende toepassingen. Lees verder om meer te weten te komen over wat deze lampen zijn en waar ze geschikt voor zijn.

Wat is een LED MR16-lamp? Een LED MR16-lamp is een type lamp met een MR16-voet en LED-technologie. De MR16-voet verwijst naar de fitting van de lamp, die een diameter heeft van 16 millimeter. LED-technologie zorgt voor een efficiënte en duurzame verlichting met een laag energieverbruik en een lange levensduur.

Waar is een LED MR16-lamp geschikt voor?

 1. Accentverlichting: De LED MR16-lamp is uitermate geschikt voor accentverlichting in bijvoorbeeld winkels, galerijen of musea. Met een gerichte lichtstraal kunnen specifieke objecten of gebieden worden uitgelicht, waardoor ze extra nadruk krijgen.

 2. Sfeerverlichting: Dankzij de verschillende wattages en uitvoeringen kunnen LED MR16-lampen ook worden gebruikt voor sfeerverlichting in restaurants, hotels, woonruimtes en andere locaties. Met dimbare varianten kun je eenvoudig de gewenste sfeer creëren.

 3. Taakverlichting: Vanwege de gerichte lichtbundel en heldere verlichting zijn LED MR16-lampen ideaal voor taakverlichting in bijvoorbeeld keukens, kantoren of werkplaatsen. Ze bieden voldoende verlichting om taken nauwkeurig uit te voeren.

Voordelen van LED MR16-lampen:

 • Energiezuinig: LED-technologie zorgt voor een efficiënt energieverbruik, waardoor je energiekosten kunt besparen in vergelijking met traditionele lampen.

 • Lange levensduur: LED MR16-lampen hebben een langere levensduur dan conventionele lampen, waardoor ze minder vaak hoeven te worden vervangen.

 • Milieuvriendelijk: LED-verlichting bevat geen schadelijke stoffen zoals kwik en heeft een lagere CO2-uitstoot, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is.

Ontdek onze collectie LED MR16-lampen met verschillende wattages en uitvoeringen, en geniet van de voordelen van energiezuinige verlichting. Of je nu accentverlichting, sfeerverlichting of taakverlichting nodig hebt, de LED MR16-lampen bieden een duurzame en efficiënte oplossing voor diverse toepassingen.