LED Floodlight- Bouwlamp Solar 50W met Bewegingssensor

Artikel nummer
SLI029059CW_CZUJNIK
finalPrice € 49,01 € 40,50
Niet op voorraad
 • 24hours
  3 dagen
 • garantie
  3 jaar
 • afmetingen
  170x127x22mm
 • lumen
  500
 • blub
  50W
 • ip
  IP65

De LED Floodlight-Bouwlamp Solar 50W met bewegingssensor is een geavanceerde verlichtingsoplossing die specifiek is ontworpen voor buitengebruik en beveiligingstoepassingen. Hier is een uitgebreide beschrijving van dit product:

1. Lichtbron en vermogen: Deze bouwlamp maakt gebruik van LED-technologie, wat staat voor Light Emitting Diode. Het heeft een vermogen van 50 watt, wat resulteert in een heldere en efficiënte verlichting.
2. Bewegingssensor: Een van de opvallende kenmerken van deze bouwlamp is de ingebouwde bewegingssensor. Deze sensor detecteert beweging in de nabije omgeving en schakelt het licht automatisch in wanneer beweging wordt gedetecteerd. Dit is handig voor beveiligingstoepassingen, omdat het helpt om ongewenste indringers af te schrikken.
3. Stralingshoek: De bouwlamp heeft een stralingshoek van 90 graden. Dit betekent dat het licht wordt verspreid over een breed gebied, waardoor het geschikt is voor het verlichten van grotere buitenruimtes.
4. Zonne-energie: Een ander opvallend kenmerk van deze bouwlamp is dat hij op zonne-energie werkt. Dit betekent dat hij wordt gevoed door zonne-energie, waardoor hij milieuvriendelijk en kostenbesparend is. De ingebouwde zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit en slaan deze op in een interne batterij. Hierdoor kan de lamp 's nachts branden zonder dat er externe voeding nodig is.
5. Behuizing: De behuizing van de bouwlamp is gemaakt van duurzaam aluminium en polycarbonaat. Dit maakt de lamp bestand tegen weersinvloeden, zoals regen en wind, en zorgt voor een lange levensduur.
6. Driverloos: Deze bouwlamp is driverloos, wat betekent dat er geen externe voedingseenheid of driver nodig is. Dit maakt de installatie eenvoudiger en vermindert het risico op storingen.

Toepassingen: Deze LED Floodlight-Bouwlamp Solar 50W met bewegingssensor wordt vaak geplaatst op verschillende locaties, waaronder:
Bouwplaatsen: De heldere verlichting is handig voor het werken op bouwplaatsen, vooral 's nachts.
Parkeerterreinen: De bewegingssensor zorgt voor extra veiligheid en verlichting wanneer voertuigen of mensen in de buurt komen.
Tuinen en opritten: Het is ideaal voor het verlichten van tuinen, opritten en paden voor zowel veiligheids- als decoratieve doeleinden.
Beveiligingstoepassingen: De combinatie van zonne-energie en een bewegingssensor maakt deze lamp zeer geschikt voor beveiligingstoepassingen, zoals het verlichten van donkere hoeken rondom gebouwen.
Sportvelden en buitenevenementen: Door de brede stralingshoek kan deze lamp ook worden gebruikt voor het verlichten van sportvelden of buitenevenementen.

Kortom, de LED Floodlight-Bouwlamp Solar 50W met bewegingssensor is een veelzijdige en energiezuinige verlichtingsoplossing die geschikt is voor verschillende buitentoepassingen, terwijl het ook bijdraagt aan energiebesparing en milieuvriendelijkheid dankzij het gebruik van zonne-energie. De duurzame behuizing van aluminium en polycarbonaat zorgt ervoor dat deze lamp bestand is tegen de elementen en lang meegaat.

Meer informatie
Artikel nummerSLI029059CW_CZUJNIK
kleurK6000
Wattage50W
Minimaal te bestellen1
Afmetingen170x127x22mm
Dikte (in_mm)22mm
Gewicht1.000000
Aansluitingnetsnoer +/- 40cm
Type LampLED
Te gebruiken bij temp.-20/+40
Lumen500
Incl. DriverDriverloos (geen driver nodig)
IpIP65
Geleverd incl. lichtbronJa
GebruikBuiten
Stralingshoek90°
Garantie3 jaar
BehuizingAluminium en Polycarbonaat
Energie labelA+++
Lifetime [h]17000 h
CertificateCE / RoHS
DimbaarNee
CriSensor, max 10m
Product KleurGrijs
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:LED Floodlight- Bouwlamp Solar 50W met Bewegingssensor
Uw waardering