I-Koppelstuk klein voor 3-fase rail wit-zwart

Artikel nummer
10610
Nog %1 beschikbaar
As low as € 3,34 € 2,76

Het I-Koppelstuk Klein voor 3-Fase Rail in de kleur Wit of Zwart biedt een handige oplossing voor het verbinden van 3-fase railsystemen en het creëren van een naadloze en gestroomlijnde verlichtingsconfiguratie. Hier volgt een korte uitleg van hoe een 3-fase systeem werkt en waar het vaak wordt gebruikt:

Hoe werkt een 3-fase railsysteem?

In een 3-fasensysteem zijn er drie afzonderlijke geleiders (fases) die gelijktijdig stroom leveren. Deze fases kunnen onafhankelijk van elkaar worden geschakeld, wat zorgt voor meer flexibiliteit bij het aansturen van de verlichting. Een I-koppelstuk zoals deze maakt het mogelijk om twee delen van een 3-fase rail met elkaar te verbinden, waardoor een doorlopende stroomvoorziening ontstaat.

Toepassingen:

Dit I-Koppelstuk Klein voor 3-Fase Rail in Wit of Zwart is geschikt voor gebruik in verschillende binnenomgevingen. Het wordt vaak toegepast in commerciële ruimtes zoals winkels, galerijen, showrooms en kantoren, waar flexibele en gerichte verlichting gewenst is. Het I-koppelstuk vergemakkelijkt de installatie en uitbreiding van 3-fase railsystemen, waardoor een naadloze verbinding tussen rails wordt gerealiseerd.

Technische specificaties:

Afmetingen: Klein formaat, geschikt voor een discrete verbinding.
Kleur: Beschikbaar in Wit of Zwart, waardoor het kan worden aangepast aan de stijl van de omgeving.
Materiaal: Hoogwaardig materiaal voor duurzaamheid en betrouwbare verbindingen.
Dit I-Koppelstuk Klein voor 3-Fase Rail combineert functionaliteit met een strak ontwerp en biedt een essentieel element voor het bouwen van geavanceerde verlichtingssystemen. Dankzij de mogelijkheid om 3-fase rails te verbinden, is het een nuttig accessoire voor professionals in de verlichtingsbranche. Verhoog de veelzijdigheid van uw verlichtingsconfiguratie met dit praktische koppelstuk.

Meer informatie
Artikel nummer10610
Gewicht0.100000
GebruikBinnen
BehuizingKunststof
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:I-Koppelstuk klein voor 3-fase rail wit-zwart
Uw waardering