Hoekverbinder ZWART voor 1-Fase Spanningsrail

Artikel nummer
799-01
finalPrice € 2,41 € 1,99
45 Op voorraad
 • 24hours
  24 uur
 • garantie
  2 jaar
 • ip
  IP20

Montage: Deze hoekverbinder kunt u eenvoudig in de rail schuiven voor een plug-and-play installatie.

Railverlichting is een gebruiksvriendelijk en flexibel systeem, ideaal voor het toevoegen van ongelimiteerde verlichtingsopties, die vaak richtbaar zijn. Er zijn twee hoofdtypen railverlichting: 1-fase en 3-fase.

 • 1-fase railsysteem (monofase): Alle railspots worden via één enkel circuit bediend, wat betekent dat alle spots met één schakelaar in- en uitgeschakeld worden. Dit systeem kan zowel met een monofasig (1 x 230V) als een driefasig (3 x 380V) elektriciteitsnet worden gebruikt. Bij een driefasig net gebruikt u slechts één circuit van de drie beschikbare fasen.

 • 3-fase railsysteem: Biedt de mogelijkheid om drie afzonderlijke circuits onafhankelijk van elkaar te bedienen. Dit is handig voor situaties waarin u verschillende groepen spots op dezelfde rail wilt bedienen met aparte schakelaars. Bijvoorbeeld in een winkelruimte kunt u na sluitingstijd basisverlichting laten branden door slechts enkele spots aan te schakelen.

Flexibiliteit: Met een 1-fase rail kunt u eenvoudig basisverlichting creëren door alle gewenste spots op één rail te plaatsen. Voor een meer gedifferentieerde verlichtingsregeling biedt een 3-fase rail de mogelijkheid om meerdere verlichtingsscenario's te creëren binnen één systeem, zonder extra bekabeling of complexe installaties.

Voordelen:

 • Eenvoudige installatie: Plug-and-play systeem met hoekverbinder.
 • Flexibel en richtbaar: Verplaats en richt de spots naar wens.
 • Geschikt voor diverse netten: Zowel voor monofasige als driefasige elektriciteitsnetten.
 • Onafhankelijke circuits: Mogelijkheid om verlichting in verschillende zones te bedienen met een 3-fase railsysteem.

Met deze veelzijdigheid en eenvoudige installatie biedt railverlichting een uitstekende oplossing voor zowel residentiële als commerciële ruimtes, waar flexibiliteit en aanpasbaarheid van de verlichting gewenst zijn.

Meer informatie
Artikel nummer799-01
IpIP20
Gewicht0.100000
GebruikBinnen
Garantie2 jaar
BehuizingAluminium
kleurZwart
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hoekverbinder ZWART voor 1-Fase Spanningsrail
Uw waardering