Hoekverbinder WIT voor 1-Fase Spanningsrail

Artikel nummer
798-01
finalPrice € 2,41 € 1,99
70 Op voorraad
  • 24hours
    24 uur
  • garantie
    2 jaar
  • ip
    IP20

Montage:
Deze hoekverbinder kan u in de rail schuiven (plug and play)

Railverlichting is een heel gemakkelijk en flexibel systeem. Het laat toe om ongelimiteerd verlichting bij te plaatsen en bovendien is het bijna altijd richtbaar. We onderscheiden 1 fase en 3 fase railverlichting. Bij een 1 fase rail hoort een 1 fase railspot, bij een 3 fase rail hoort een 3 fase railspot.

Bij een 1 fase railsysteem (ook wel monofase systeem genoemd) worden alle railspots op 1 circuit bediend. Met een circuit wordt bedoeld het aantal railspots dat u via 1 enkele schakelaar kan doen branden. Om gebruik te maken van een 1 fase railsysteem kan uw net zowel monofasig als driefasig zijn. Indien u bijvoorbeeld over 3 x 380 V beschikt kan u gebruik maken van 1 fase rails maar u gebruikt dan maar 1 circuit. Omgekeerd kan u ook in een monofasig net (bijvoorbeeld 1 x 230 V) gebruik maken van 3 fase rail. U verbindt dan L1, L2 en L3 met elkaar.

Bij een 3 fase railsysteem hebt u de mogelijkheid om 3 circuits apart te laten branden. Dit kan handig zijn wanneer u op dezelfde rail een aantal spots wilt laten branden op 1 schakelaar en de overige op een of 2 andere schakelaars. Stel dat u bijvoorbeeld een winkelruimte hebt en u wil ’s avonds na het sluitingsuur basisverlichting laten branden, dan kan u een beperkt aantal spots doen van de rail doen branden. U kan dit probleem echter ook oplossen door alle spots die u wil continu wil laten branden ook op een 1 fase rail te plaatsen.

Meer informatie
Artikel nummer798-01
IpIP20
Gewicht0.100000
GebruikBinnen
Garantie2 jaar
BehuizingAluminium
kleurWit
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hoekverbinder WIT voor 1-Fase Spanningsrail
Uw waardering