Spanningsrail 150cm ZWART 1-Fase Rail 230V

Artikel nummer
799
finalPrice € 2,41 € 1,99
3 Op voorraad
 • 24hours
  24 uur
 • garantie
  2 jaar
 • afmetingen
  150cm
 • ip
  IP20

Railsysteem:

Deze zwarte rail heeft een lengte van 150 cm en een sleufbreedte van 15 mm. Het biedt de mogelijkheid om meerdere rails met behulp van extra hulpstukken aan elkaar te verbinden.

Montage:

De rail wordt geleverd met 3 schroeven en bijbehorende pluggen voor montage. Aan één zijde van de rail is er een aansluiting voor een kabel, die netjes kan worden afgesloten met een afsluitkap.

Railverlichting:

Railverlichting is een eenvoudig en flexibel systeem waarmee u verlichting naar wens kunt toevoegen en richtbaar kunt maken. Er zijn twee soorten railverlichting: 1 fase en 3 fase. Bij een 1 fase railsysteem hoort een 1 fase railspot, terwijl bij een 3 fase railsysteem een 3 fase railspot wordt gebruikt.

1 Fase Railsysteem:

Een 1 fase railsysteem (ook bekend als monofase systeem) bedient alle railspots op één circuit. Dit circuit verwijst naar het aantal railspots dat via één schakelaar kan worden ingeschakeld. Een 1 fase railsysteem kan worden gebruikt in zowel monofasige als driefasige netwerken. Bijvoorbeeld, zelfs als u beschikt over een 3 x 380 V-netwerk, kunt u slechts één circuit gebruiken. Omgekeerd kunt u in een monofasisch netwerk (bijv. 1 x 230 V) ook een 3 fase railsysteem gebruiken door L1, L2 en L3 met elkaar te verbinden.

3 Fase Railsysteem:

Bij een 3 fase railsysteem kunt u drie circuits afzonderlijk laten branden. Dit kan handig zijn wanneer u een aantal spots op één schakelaar wilt laten branden en andere op één of twee andere schakelaars. Bijvoorbeeld, als u een winkelruimte heeft en na sluitingstijd basisverlichting wilt laten branden, kunt u een beperkt aantal spots op de rail laten branden. Dit kan ook worden opgelost door alle spots die continu moeten branden op een 1 fase rail te plaatsen.

Meer informatie
Artikel nummer799
Minimaal te bestellen1
Afmetingen150cm
IpIP20
Gewicht0.200000
GebruikBinnen
Garantie2 jaar
BehuizingAluminium
kleurK3000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spanningsrail 150cm ZWART 1-Fase Rail 230V
Uw waardering