WIE ZIJN WIJ?
Dimay is dé importeur van LED verlichting en wij verkopen onze producten door heel Europa.
Wij zijn een dynamisch en professioneel bedrijf, altijd in beweging en altijd op zoek naar de beste oplossingen en mogelijkheden voor onze klanten. Wij gaan nét een stapje verder in onze service om onze klanten tevreden te stellen.
Ons kantoor is gevestigd in Spanje en van hieruit verzorgt ons verkoopteam uw bestellingen. Zij staan tijdens kantooruren van 9:30 tot 13:30 voor u klaar om u te informeren over al onze opties in LED verlichting. E-mails worden op werkdagen binnen 24 uur in behandeling genomen.
Ons magazijn is gevestigd in België en Spanje. Elke leveringen vertrekt hieruit en wordt door heel Europa verzonden.

ONZE PRODUCTEN
Wij laten onze producten zelf maken in onze fabriek en hierdoor kunnen wij deze aanbieden tegen zéér concurrerende prijzen. Onze producten zijn van hoge en duurzame kwaliteit, ze gaan lang mee en zijn energiezuinig.
Wij leveren onze producten zowel aan bedrijven als aan particulieren. U kunt onze producten per stuk kopen en u bent dus niet verplicht om een minimale afname te doen.  Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een proefbestelling te doen, om uzelf te overtuigen van ons product en de kwaliteit.
Wij hanteren een “niet goed, geld terug” garantie.
Mist u een product of artikel in onze webshop ? Laat ons dit weten en wij zullen ons uiterste best doen om u te helpen.
 
LEVERING
Als u vóór twee uur ´s middags bestelt, wordt uw bestelling in Europa binnen 3 tot 4 werkdagen geleverd.
Bij een bestelling vanaf € 199,00 (exclusief BTW) is de verzending gratis!
Indien uw bestelling door transport beschadigd is en niet in goede orde ontvangen is, dient u dit meteen te melden aan de chauffeur en dit te vermelden op de aflever bon.
Constateert u op een later moment dat het product beschadigd is door transport, dient u hier een duidelijke foto van te maken en ons hiervan formeel op de hoogte te stellen, zodat wij het product kunnen laten ophalen en eventueel omruilen.  
 
BETALINGSMOGELIJKHEDEN
U kunt veilig en vertrouwd betalen via IDEAL, Creditcard, Sofort Banking, Mastercard, Visa, PayPal en andere betaalsystemen. U kunt ook betalen via een bankoverschrijving. Hierbij geldt dat uw bestelling wordt verstuurd zodra wij uw betaling ontvangen hebben.

ALGEMENE VOORWAARDEN
Voor meer informatie omtrent levering, betaling en garantie verwijzen wij u graag naar onze Algemene Voorwaarden op onze site.
 
VRAGEN ?
Wilt u nog meer weten of heeft u nog vragen voor ons ? Dan horen wij dat graag van u !
 
U kunt ons bereiken via info@dimay.com